تبلیغات
انجام پایان نامه های گردشگری

 انجام پایان نامه های گردشگری

» گردشگری الکترونیک و تاثیر رسانه ها ( سه شنبه 23 خرداد 1396 )
» انجام پایان نامه های گردشگری با بهترین کیفیت توسط گروه TourismProject ( دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 )
» گردشگری و غذا ( چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 )
» انجام پایان نامه ها و پروژه های دانشجویی توریسم و جغرافیا ( سه شنبه 29 فروردین 1396 )
» جزوات آموزشی و منابع دکتری گردشگری ( شنبه 9 بهمن 1395 )
» تسهیلات و امکانات توریسم ( سه شنبه 7 دی 1395 )
» تعاریف انگاره‌ی مقصد ( شنبه 20 آذر 1395 )
» طرح توجیهی اماکن گردشگری ( یکشنبه 30 آبان 1395 )
» اقتصاد سبز در گردشگری ( پنجشنبه 13 آبان 1395 )
» انجام پایان نامه های گردشگری و جغرافیا با بهترین قیمت ها ( سه شنبه 11 آبان 1395 )
» دریای خزر و توریسم دریایی ( یکشنبه 9 آبان 1395 )
» انجام پایان نامه های ترم ۹۵۱ ( سه شنبه 4 آبان 1395 )
» روایی و پایایی پرسشنامه ( شنبه 1 آبان 1395 )
» انجام پایان نامه گردشگری ( دوشنبه 26 مهر 1395 )
» موضوعات پایان نامه های گردشگری ( چهارشنبه 10 شهریور 1395 )
» برندسازی و ارزش ویژه برند ( پنجشنبه 13 خرداد 1395 )
» مراحل انجام پایان نامه ها در Tourism Project ( جمعه 10 اردیبهشت 1395 )
» تعریف گردشگری سلامت و توریسم درمانی ( یکشنبه 5 اردیبهشت 1395 )
» اگروتوریسم رهیافتی جهت توسعه‌ی اقتصاد ( یکشنبه 22 فروردین 1395 )
» تکنیک و نرم افزار تاپسیس ( یکشنبه 2 اسفند 1394 )
تبلیغات

گردشگری غذا

خوردنی ها

مقدمه

غذا از جمله نیازهای اولیه انسانی بوده است. اما رفته رفته از جلوه ی یک نیاز روزمره گذشته و چهره ی فرهنگی به خود گرفته است.تمایل به سفر و تجربه ی طعم منحصر به فرد و واقعی غذاهای بومی یکی از بزرگترین پارادایم های صنعت گردشگری شده است. امروزه گردشگری غذا که پدیده ی جدیدی هم نیست به یک استراتژی بازاریابی و اقتصادی مهم، برای هتلداران، تفریحگاه ها و مقصدهای گردشگری تبدیل شده است. این موضوع تایید شده است که انواع غذاها و نوشیدنی هایی که به گردشگران ارائه می شوند، به عنوان منبع بالقوه ی مهمی در توسعه ی پایدار اقتصادی، فرهنگی و زیست محیطی درمقصدهای گردشگری شناخته می شوند؛ به عبارت دیگر غذا می تواند به عاملی مهم برای متمایزسازی مقصدها تبدیل شود . اغلب کشورهای دنیا با هدف احیای غذاهای سنتی و گسترش گردشگری، غذاهایی را به عنوان غذای ملی به مردم جهان معرفی کرده اند. مکتب های مادر آشپزی جهانی، چینی، رومی و ایرانی است و تمامی غذاهای کشورهای جهان از این سه مکتب اصلی سرچشمه گرفته است. اسناد تاریخی، بیانگر قدمت چهار هزار ساله ی غذاهای ایرانی است. کشور ما یکی از غنی ترین سفره های جهان را دارا می باشد، به طوری که در حدود 2200 نوع غذا و 109 نوع نوشیدنی و انواع شیرینی و نان در سطح کشور شناسایی شده است.

گردشگری خوراک

اسمیت و همکارانش گردشگری خوراک را اینگونه تعریف کرده اند: بازدید از مقصدهایی که انگیزه اولیه سفر به آن مقصدها علاقه به آشپزی یک قوم، ملت یا منطقه است و می تواند شامل خوردن و نوشیدن، یادگیری در مورد فرآیندهای تولید محصولات غذایی، خرید خوراک و نوشیدنی یا شرکت در دوره های آموزش آشپزی باشد. گردشگری غذا، شامل فعالیت هایی می شود که با غذا و خوراک گردشگران مرتبط می شود، از قبیل خوردن و خریدن محصولات غذایی بومی و یا محصولات وابسته به مواد غذایی، و تجربه ی ویژگی های منحصر به فرد غذایی تولید شده ی محلی.

میوه های محلی

گردشگران خوراک

افرادی هستند که انگیزه ی اصلی آنها از مسافرت، تجربه و امتحان محصولات غذایی محلی می باشند.همه ی گردشگران معمولا سه بار در روز غذا می خورند، اما هدف اصلی سفر تنها عده ی قلیلی از آنها غذا خوردن است.

هال و میشل(2005) گردشگران غذا را به شکل زیر بخش بندی میکنند:

1.گردشگران خوش خوراک : این افراد به رستوران ها یا نوشیدنی فروشی های بسیار گران قیمت یا با اعتبار می روند.

2.گردشگران خورد و خوراک/آشپزی : این گروه به مسایل گسترده تر چون فرهنگ و چشم اندازی علاقمندند که غذا و نوشیدنی در آن بستر تهیه می شود.

3.گردشگران خوراک پردازی : این دسته به سبک آشپزی خاصی از یک کشور یا منطقه علاقمندند. گردشگران غذا بطور متوسط متمول تر و فرهیخته تر از سایر گردشگران هستند.







برچسب ها : گردشگری غذا , گردشگری خوراک , پایان نامه , پایان نامه توریسم ,

ادامه مطلب ... نظرات :


صفحات جانبی
نویسندگان
کلمات کلیدی
مدیریت جهانگردی توریسم جهانگردی اقتصاد سبز جایگاه صنعت گردشگری در اقتصاد برنامه ریزی توریسم توسعه گردشگری topsis آب و توریسم پروژه و پایان نامه جهانگردی و توریسم و گردشگری بازاریابی گردشگری مفاهیم گردشگری پایان نامه توریسم و گردشگری و جهانگردی جغرافیا خرید پروژه های دانشگاهی گردشگری پروپوزال ÷ایان نامه مدیریت گردشگری پایان نامه برنامه ریزی جهانگردی پروژه دانشجویی نرم افزار تاپسیس انجام پایان نامه پایان نامه ارشد جغرافیا توریسم تاپسیس پروژه تاپسیس جغرافیا و گردشگری آب اقتصاد گردشگری پایان نامه جغرافیا برنامه ریزی گردشگری پایان نامه توریسم گردشگری رویدادها پرپوزال گردشگری نوین پایان نامه جهانگردی مهمان نوازی و توریسم پایان نامه مدیریت جهانگردی مقاله گردشگری گردشگری و اقتصاد پایان نامه ارشد توریسم جغرافیا و برنامه ریزی توریسم پروپزال گردشگری فروش پایان نامه برنامه ریزی توریسم تکنیک تاپسیس پایان نامه ارشد پایان نامه گردشگری اکوتوریسم پروژه گردشگری

آمار بازدید

کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

انجام پروژه های دانشجویی در مقطع كارشناسی و كارشناسی ارشد رشته های مدیریت جهانگردی،جغرافیا و برنامه ریزی توریسم،برنامه ریزی توریسم -گردشگری منطقه ای،جغرافیا و برنامه ریزی روستایی،جغرافیا و برنامه ریزی شهری،جغرافیا و اقلیم،جغرافیای سیاسی،جغرافیا و ....
با قیمت توافقی و در اسرع وقت

تماس با ما:
09376340204
E-MAIL : TOURISM.PROJECT@YAHOO.COM

    ایجاد کننده وبلاگ : ص الف


تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 tourismproject Group , All Rights Reserved ©