تبلیغات
انجام پایان نامه های گردشگری

 انجام پایان نامه های گردشگری

» گردشگری الکترونیک و تاثیر رسانه ها ( سه شنبه 23 خرداد 1396 )
» انجام پایان نامه های گردشگری با بهترین کیفیت توسط گروه TourismProject ( دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 )
» گردشگری و غذا ( چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 )
» انجام پایان نامه ها و پروژه های دانشجویی توریسم و جغرافیا ( سه شنبه 29 فروردین 1396 )
» جزوات آموزشی و منابع دکتری گردشگری ( شنبه 9 بهمن 1395 )
» تسهیلات و امکانات توریسم ( سه شنبه 7 دی 1395 )
» تعاریف انگاره‌ی مقصد ( شنبه 20 آذر 1395 )
» طرح توجیهی اماکن گردشگری ( یکشنبه 30 آبان 1395 )
» اقتصاد سبز در گردشگری ( پنجشنبه 13 آبان 1395 )
» انجام پایان نامه های گردشگری و جغرافیا با بهترین قیمت ها ( سه شنبه 11 آبان 1395 )
» دریای خزر و توریسم دریایی ( یکشنبه 9 آبان 1395 )
» انجام پایان نامه های ترم ۹۵۱ ( سه شنبه 4 آبان 1395 )
» روایی و پایایی پرسشنامه ( شنبه 1 آبان 1395 )
» انجام پایان نامه گردشگری ( دوشنبه 26 مهر 1395 )
» موضوعات پایان نامه های گردشگری ( چهارشنبه 10 شهریور 1395 )
» برندسازی و ارزش ویژه برند ( پنجشنبه 13 خرداد 1395 )
» مراحل انجام پایان نامه ها در Tourism Project ( شنبه 11 اردیبهشت 1395 )
» تعریف گردشگری سلامت و توریسم درمانی ( دوشنبه 6 اردیبهشت 1395 )
» اگروتوریسم رهیافتی جهت توسعه‌ی اقتصاد ( یکشنبه 22 فروردین 1395 )
» تکنیک و نرم افزار تاپسیس ( یکشنبه 2 اسفند 1394 )
تبلیغات

گردشگری غذا

خوردنی ها

مقدمه

غذا از جمله نیازهای اولیه انسانی بوده است. اما رفته رفته از جلوه ی یک نیاز روزمره گذشته و چهره ی فرهنگی به خود گرفته است.تمایل به سفر و تجربه ی طعم منحصر به فرد و واقعی غذاهای بومی یکی از بزرگترین پارادایم های صنعت گردشگری شده است. امروزه گردشگری غذا که پدیده ی جدیدی هم نیست به یک استراتژی بازاریابی و اقتصادی مهم، برای هتلداران، تفریحگاه ها و مقصدهای گردشگری تبدیل شده است. این موضوع تایید شده است که انواع غذاها و نوشیدنی هایی که به گردشگران ارائه می شوند، به عنوان منبع بالقوه ی مهمی در توسعه ی پایدار اقتصادی، فرهنگی و زیست محیطی درمقصدهای گردشگری شناخته می شوند؛ به عبارت دیگر غذا می تواند به عاملی مهم برای متمایزسازی مقصدها تبدیل شود . اغلب کشورهای دنیا با هدف احیای غذاهای سنتی و گسترش گردشگری، غذاهایی را به عنوان غذای ملی به مردم جهان معرفی کرده اند. مکتب های مادر آشپزی جهانی، چینی، رومی و ایرانی است و تمامی غذاهای کشورهای جهان از این سه مکتب اصلی سرچشمه گرفته است. اسناد تاریخی، بیانگر قدمت چهار هزار ساله ی غذاهای ایرانی است. کشور ما یکی از غنی ترین سفره های جهان را دارا می باشد، به طوری که در حدود 2200 نوع غذا و 109 نوع نوشیدنی و انواع شیرینی و نان در سطح کشور شناسایی شده است.

گردشگری خوراک

اسمیت و همکارانش گردشگری خوراک را اینگونه تعریف کرده اند: بازدید از مقصدهایی که انگیزه اولیه سفر به آن مقصدها علاقه به آشپزی یک قوم، ملت یا منطقه است و می تواند شامل خوردن و نوشیدن، یادگیری در مورد فرآیندهای تولید محصولات غذایی، خرید خوراک و نوشیدنی یا شرکت در دوره های آموزش آشپزی باشد. گردشگری غذا، شامل فعالیت هایی می شود که با غذا و خوراک گردشگران مرتبط می شود، از قبیل خوردن و خریدن محصولات غذایی بومی و یا محصولات وابسته به مواد غذایی، و تجربه ی ویژگی های منحصر به فرد غذایی تولید شده ی محلی.

میوه های محلی

گردشگران خوراک

افرادی هستند که انگیزه ی اصلی آنها از مسافرت، تجربه و امتحان محصولات غذایی محلی می باشند.همه ی گردشگران معمولا سه بار در روز غذا می خورند، اما هدف اصلی سفر تنها عده ی قلیلی از آنها غذا خوردن است.

هال و میشل(2005) گردشگران غذا را به شکل زیر بخش بندی میکنند:

1.گردشگران خوش خوراک : این افراد به رستوران ها یا نوشیدنی فروشی های بسیار گران قیمت یا با اعتبار می روند.

2.گردشگران خورد و خوراک/آشپزی : این گروه به مسایل گسترده تر چون فرهنگ و چشم اندازی علاقمندند که غذا و نوشیدنی در آن بستر تهیه می شود.

3.گردشگران خوراک پردازی : این دسته به سبک آشپزی خاصی از یک کشور یا منطقه علاقمندند. گردشگران غذا بطور متوسط متمول تر و فرهیخته تر از سایر گردشگران هستند.







برچسب ها : گردشگری غذا , گردشگری خوراک , پایان نامه , پایان نامه توریسم ,

ادامه مطلب ... نظرات :


صفحات جانبی
نویسندگان
کلمات کلیدی
اقتصاد سبز جغرافیا و گردشگری مدیریت گردشگری نرم افزار تاپسیس مقاله گردشگری تکنیک تاپسیس اکوتوریسم توریسم آب و توریسم پایان نامه مدیریت جهانگردی پروژه و پایان نامه جهانگردی و توریسم و گردشگری جهانگردی گردشگری نوین بازاریابی گردشگری topsis خرید پروژه های دانشگاهی گردشگری پرپوزال مدیریت جهانگردی پروپزال پروژه تاپسیس انجام پایان نامه پایان نامه گردشگری برنامه ریزی جهانگردی تاپسیس جغرافیا و برنامه ریزی توریسم گردشگری و اقتصاد آب پایان نامه جغرافیا ÷ایان نامه برنامه ریزی توریسم پایان نامه توریسم جایگاه صنعت گردشگری در اقتصاد جغرافیا پایان نامه ارشد توریسم پروژه گردشگری پایان نامه جهانگردی مهمان نوازی و توریسم پایان نامه توریسم و گردشگری و جهانگردی اقتصاد گردشگری برنامه ریزی گردشگری گردشگری پروژه دانشجویی پایان نامه ارشد جغرافیا توریسم گردشگری رویدادها فروش پایان نامه برنامه ریزی توریسم پایان نامه ارشد پروپوزال توسعه گردشگری مفاهیم گردشگری پایان نامه

آمار بازدید

کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما

انجام پروژه های دانشجویی در مقطع كارشناسی و كارشناسی ارشد رشته های مدیریت جهانگردی،جغرافیا و برنامه ریزی توریسم،برنامه ریزی توریسم -گردشگری منطقه ای،جغرافیا و برنامه ریزی روستایی،جغرافیا و برنامه ریزی شهری،جغرافیا و اقلیم،جغرافیای سیاسی،جغرافیا و ....
با قیمت توافقی و در اسرع وقت

تماس با ما:
09376340204
E-MAIL : TOURISM.PROJECT@YAHOO.COM

    ایجاد کننده وبلاگ : ص الف


تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 tourismproject Group , All Rights Reserved ©